Search

مسجد فیض الرحمان بنای اسلامی زاهدان

مسجد فیض الرحمان زاهدان جاهای دیدنی زاهدان

جاهای دیدنی زاهدان بخصوص مکان های مذهبی آن حس خوبی را به بازدید کننده القا میکند. مسجد فیض الرحمان بنای اسلامی زاهدان می باشد.این بنا در عین سادگی زیبایی بسیاری دارد و مثال بارز ضرب المثل: ((زیبایی در سادگی است)) می باشد.

این مکان تاریخی جزو جاهای دیدنی زاهدان میباشد،که روی آن مرمت و بازسازی ای انجام نشده و متاسفانه باید بگویم که در حال تخریب است و زحمات بانی و سازنده ی مسجد فیض الرحمان بنای اسلامی زاهدان،دارد از بین می رود.

اما تعداد کمی از افراد به فکر سفر به این شهر می افتند و اکثرا به جاهای تکراری سفر می کنند.اگر شما هم از سفر های تکراری خسته شده اید؛ میتوانید به جاهای دیدنی زاهدان بروید و از دیدن مکان های تاریخی مانند مسجد فیض الرحمان و دیگر جاهای دیدنی زاهدان لذت ببرید.

مسجد فیض الرحمان زاهدان+جاهای دیدنی زاهدان
منبع:گوگل مپ

تاریخچه مسجد فیض الرحمان بنای اسلامی زاهدان

جاهای دیدنی زاهدان و مسجد فیض تاریخچه های کوتاه و جالبی دارند. با ما همراه باشید تا بیشتر درباره تاریخچه مسجد فیض به شما بگوییم. مسجد فیض الرحمان زاهدان در تاریخ 25 اسفند ماه سال 1379 هجری شمسی به عنوان یکی از آثار تاریخی و ملی ایران با شماره ثبت 3061 به ثبت رسید.

این بنا که حالا جزو جاهای دیدنی زاهدان است، به سفارش کد خدا فیض الله گرگیج ساخته شد.که نام این مسجد را هم به احترام و یاد ایشان، مسجد فیض الرحمان نام گذاری کرده اند. کد خدا فیض الله پیشنهاد ساخت این بنا را به استاد حیدری دارد. استاد حیدری که معمار متدین و ماهری بود، با خرسندی این پیشنهاد را پذیرفت.اگر استاد حیدری و کد خدا فیض الله با هم همکاری نمیکردند، مسجد فیض الرحمان جزو جاهای دیدنی زاهدان نبود.باستان شناسان حدس میزنند که این مسجد در اواخر دوره قاجار و اوایل دوره پهلوی ساخته شده باشد.

مسجد فیض الرحمان زاهدان+جاهای دیدنی زاهدان
منبع گوگل مپ

معماری مسجد فیض الرحمان بنای اسلامی زاهدان

جاهای دیدنی زاهدان معمولا معماری لطیف و ساده ای دارند. مسجد فیض الرحمان هم که جزو جاهای دیدنی زاهدان است از این لطافت بهره برده است.این بنا حدودا 210 متر زیربنا دارد و نقشه ی آن را مستطیلی شکل درآورده اند.در میان ستون های مسجد فیض از طاق استفاده شده است که این طاق، ستون ها را به هم متصل می کند.شبستان مسجد فیض کاملا سر پوشیده است.

سقف شبستان این مسجد گنبدی شکل می باشد.همچنین داخل این بنا طاقچه هایی را ساخته اند که بر روی آن کتاب های مذهبی اسلامی و چراغ نفتی می گذاشتند.بدلیل اینکه شرایط  آب و هوایی زاهدان گرم است، بر روی سقف شبستان یکسره ی این مسجد پنکه های سقفی کار گذاشته اند، تا این پنکه ها بتوانند کمی هوا را مطبوع تر کنند. دیوار ها و ستون های مسجد فیض الرحمان رنگ سبز ملایمی دارد و رنگ سقف آن سفید می باشد.

رنگ سبز دیوار ها و ستون علاوه بر زیبایی آرامش خاصی را به ما منتقل می کند. معمار این بنا (استاد حیدری) برای ساخت این مسجد از خشت خام استفاده کرده است. جاهای دیدنی زاهدان بسیاراست و یکی از آن ها مسجد فیض الرحمان می باشد.اگر قصد سفر داشتید این شهر را فراموش نکنید و از جاهای دیدنی زاهدان و مسجد فیض الرحمان دیدن کنید.

آدرس:

استان سیستان و بلوچستان – شهر زاهدان – خیابان مجیدیه – پلاک 9

زمان دسترسی:

زمان دسترسی به مسجد فیض الرحمان بنای اسلامی زاهدان، از مرکز شهر حدود 25 دقیقه می باشد.

مدت زمان بازدید:

30 تا 45 دقیقه

هزینه ورودی:

هزینه ی ورودی ندارد و بازدید برای عموم آزاد است.

دیگر مکان‌های زیارتی و مذهبی استان

حسینیه یزدی ها

جاهای دیدنی زاهدان اکثرا از معماری یزدی برگرفته شده اند. و حسینیه یزدی ها نگین جاهای دیدنی زاهدان است. و معرف معماری یزدی در این شهر می باشد. و بیشتر معماران جاهای دیدنی زاهدان هم استادانی از شهر یزد بودند.
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Search