جاهای دیدنی زاهدان بسیار زیاد است. و همچنین به دلیل فرهنگ و تمدن غنی ای که این شهر و مردم آن دارند، صنایع دستی و محلی زیادی را میتوان در این شهر، بخصوص در بازارچه سرپوشیده زاهدان پیدا کرد. این شهر،علاوه بر جاهای دیدنی زاهدان، مردم هنرمند و توانمندی دارد که صنایع دستی و هنری تولید میکنند و از این راه روزی حلال به دست می اورند.
اگر شما قصد سفر به جاهای دیدنی زاهدان دارید و میخواهید چند عدد از صنایع دستی هنرمندانه و با کیفیت شهر زاهدان را تهیه کنید، میتوانید اکثر صنایع دستی این شهر را در بازارچه تاریخی سرپوشیده زاهدان پیدا کنید.

سفری به بازارچه تاریخی سرپوشیده زاهدان
جاهای دیدنی زاهدان به خصوص بازارچه تاریخی سرپوشیده از جاذبه های پرطرفدار این شهر می باشند.البته بازار سلمان زاده هم رامیتوان به یکی از بازارهای زاهدان نام برد. تصور کنید که قدم در این بازار زیبا گذاشته اید، با اولین قدمی که در این بازار میگذارید هزاران رنگ چشم شما را نوازش می کند. این رنگ هارا میتوانید در لباس افراد محلی این شهر که به بازارچه سرپوشیده زاهدان آمده اند ببینید، تا مغازه هایی که پارچه های سنتی رنگی رنگی را بیرون حجره های خود آویزان کرده اند.
یک مقدار که جلوتر برویم حجره هایی را میبینیم که پارچه های تزئینی سوزن دوزی شده و آینه دوزی شده را آویزان کرده و بفروش میرسانند.این بازارچه، حجره های طلافروشی هم دارد، پشت ویترین آنها، طلاهایی را میبینیم که با سنگ های رنگی تزئین شده اند. در قسمت دیگری از بازارچه تاریخی زاهدان، فرش و گلیم های دستباف که سرشار از رنگ و طرح های زیبا هستند را مشاهده میکنید. همانطور که داریم در بازارچه قدم میزنیم، حجره هایی را میبینیم که زیرانداز یا ظروف حصیری را بفروش میرسانند. اگر شما به جاهای دیدنی زاهدان سفر کردید و قصد خرید سوغاتی برای عزیزانتان را دارید،بازارچه سرپوشیده تاریخی زاهدان گزینه خوبی برای شما است.

طلا و جواهرات بازارچه تاریخی سرپوشیده زاهدان
سوزن دوزی هنر دست مهربانوان زاهدان
هنر آینه دوزی شهر زاهدان
حصیر بافی هنر دست مهربانوان زحمتکش زاهدان
گلیم و قالی دستباف زاهدانی
تاریخچه و معماری بازارچه تاریخی سرپوشیده زاهدان
جاهای دیدنی زاهدان و بازارچه تاریخی سرپوشیده زاهدان را اکثرا با ملات ساروج و خشت گل ساخته اند. معماری و ساخت بازارچه تاریخی سرپوشیده زاهدان را استاد غلامعلی خلفی که اهل یزد بود، انجام داده است. این بازار دارای سقف گنبدی و طاق های جناقی 4 متری می باشد. همچنین این بازار دارای 35 حجره است. نقشه این بازار را به شکل حرف ال انگلیسی کشیده اند و به همان شکل هم ساخته اند. باستان شناسان حدس میزنند که ساخت این بازار، بین سال های 1308 تا 1311 شروع شده باشد. و تکمیل آن در سال 1314 توسط استاد غلامعلی خلفی انجام شده است. امروزه یکی از پر طرفدارترین جاهای دیدنی زاهدان بازارچه سرپوشیده آن است.
آدرس:
زاهدان – گلستان – خیابان جام جم – حد فاصل طالقانی و امام خمینی
مدت زمان دسترسی:
از مرکز شهر زاهدان تا بازارچه تاریخی سرپوشیده زاهدان فاصله زیادی نیست. حدودا 5 تا 7 دقیقه طول می کشد تا به این بازارچه برسید.
مدت زمان بازدید:
بازدید بدون خرید حدودا نیم ساعت زمان میبرد. اما اگر قصد خرید دارید و یک بانو هم کنار شماست بازدید و خرید شما قرار است ساعت ها زمان ببرد .