Search

آبشار زرد لیمه شهر کرد

آبشار زرد لیمه یکی از مکان‌های تفریحی گردشگری و از جاهای دیدنی شهرکرد است. آبشار زرد لیمه آنچنان زیباست که برخی معتقدند مرز بین خیال و واقعیت است و به همین علت گردشگران بسیار زیادی برای بازدید از این منطقه، بار سفر خود را می‌بندند. این آبشار را با نام دره زرد لیمه و آبشار بوئینه نیز می‌شناسند. اگر خیال دارید تا با مکانی بکر که دور از هر فعالیت انسانی است مواجه شوید، این آبشار منتظر شماست.

درباره آبشار زرد لیمه

آبشار زرد لیمه از توابع شهرکرد است که در بین شهرستان اردل و کوه زاگرس قرار گرفته است. منطقه‌ای که آبشار در آن قرار دارد، منطقه دیناران است که مسیر بسیار سنگلاخی و سختی هم دارد. این آبشار به خاطر مسیر سخت و طاقت فرسایی که دارد باعث شده تا افراد بسیار کمی به سمت آبشار سفر کنند و همین دلیلی بر بکر بودن آن است. در ضمن این منطقه یکی از مناطقی است که مردمان عشایر آن را برای فصول کوچ انتخاب می‌کنند، پس شاید زمانی که به آنجا رسیدید عشایر عزیزمان را هم ببینید.

آبشار زرد لیمه 40 متر ارتفاع و 65 متر عرض (یکی از عریض‌ترین آبشارهای موجود در ایران) دارد و در انتهای یک دره سرسبز واقع شده است.

منبع:خبرگزاری ایسنا

پوشش گیاهی آبشار زرد لیمه

قدمت این آبشار به 6000 سال قبل می‌رسد که باعث شده مشهورترین و قدیمی‌ترین پوشش‌های گیاهی را در این منطقه ببینید. جنگل‌های پراکنده بلوط که یکی از مهم‌ترین منابع طبیعی ایران است، در این منطقه قرار گرفته است. هم چنین درختان صنوبر و بادام وحشی نیز، پوشش گسترده خود را در این منطقه حفظ کرده‌اند.گیاهان زیادی در این منطقه رشد می‌کنند که گیاه گون از پرتعدادترین آن‌هاست.

مکان‌های دیدنی اطراف آبشار زرد لیمه

پل خدا آفرین، سنگ حجاری شده 6000 ساله و ایل راه باستانی دژپات از معروف‌ترین آثاری است که در اطراف آبشار لیمه قرار دارد. برای رسیدن به این دو اثر نیاز است تا یک فرد محلی یا فردی که این منطقه را می‌شناسد، شما را تا رسیدن به این آثار تاریخی راهنمایی کند. مسیری هم که باید به صورت پیاده بپیمایید چیزی حدود 4 ساعت است.

بهترین زمان بازدید از آبشار زرد لیمه

با توجه به اینکه این منطقه آب و هوای سردی دارد و قطعا زمستان و پاییز سرسبزی آنچنانی در این مناطق وجود ندارد، بهتر است در فصل بهار که شکوفایی و سرسبزی گسترده می‌شود، از این مکان رویایی دیدن کنید. اگر قصد سفر به آبشار زرد لیمه را دارید بهترین زمان بازدید ماه‌های فروردین و اردیبهشت است.

سقاخانه ارباب میرزا از دیگر جاهای دیدنی شهر کرد میباشد.

منبع:خبرگزاری ایسنا

نحوه بازدید از آبشار زرد لیمه

دقت کنید که برای رسیدن به آبشار نیاز است تا مسیری کوهستانی را بپیمائید. پس بهتر است که تنها نباشید و حتما تجهیزات کوهنوردی مانند کفش مناسب و کوله پشتی را همراه خود داشته باشید. در ضمن یادتان نرود که به مقدار کافی خوراکی همراه داشته باشید.

مسیرهای دسترسی به آبشار زرد لیمه

برای بازدید از این آبشار باید ابتدا وارد شهرکرد شوید. سپس به سمت شهرستان اردل بروید و پس از گذشتن از روستای کاج و کریم آباد وارد منطقه دیناران شوید. در این منطقه روستایی به نام لشتر وجود دارد که یک جاده خاکی در انتهای روستا به سمت آبشار دارد. از این جاده چیزی حدود 8 ساعت راهپیمایی به سمت آبشار زرد لیمه خواهید داشت.

دیگر مکان‌های تفریحی استان چهارمحال و بختیاری

قلعه صمصام السلطنه

قلعه صمصام السلطنه از بناهای تاریخی و از جاهای دیدنی شهرکرد است که به دستور بزرگترین صدراعظم ایران در دوران مشروطه یعنی صمصام السلطنه ساخته شد. این قلعه در بین قلعه‌های به جا مانده از دوران بسیار دور ایران، یکی از بزرگترین‌ها با مساحت حدودی هزار متر مربع به شمار می‌رود. قلعه صمصام السلطنه جزء مهم ترین آثار تاریخی استان چهارمحال و بختیاری است.

قلعه شمس آباد شهر کرد

قلعه شمس آباد یکی از جاذبه‌های تاریخی و جاهای دیدنی شهرکرد در تابستان است. این قلعه در روستای شمس آباد قرار دارد و به خاطر نقوش طراحی شده بر ستون‌های خود معروف است. شمس آباد از توابع شهرکرد است

قلعه سورک شهرکرد

قلعه سورک یکی از بناهای تاریخی وجاهای دیدنی شهر کرد است که در روستای سورک از توابع شهرکرد واقع شده است. با اینکه آثار تاریخی دیگری هم در این روستا قرار دارد اما قلعه سورک مهم ترین اثر تاریخی است که در روستای سورک بنا شده. این بنا به دستور نصیرخان ملقب به سردار جنگ ساخته شد تا معماری تازه‌ای را به نمایش بگذارد.

مسجد جامع شهرکرد

مسجد جامع شهرکرد یکی از بناهای تاریخی و جاهای دیدنی شهرکرد در تابستان است که 160 سال پیش توسط یکی از خان‌های چالشتر به نام محمدرضا خان ستوده ساخته شد. این مسجد بزرگ ترین مسجد استان چهارمحال و بختیاری و تنها مسجدی است که دارای چهار ایوان است و در این استان قرار دارد.
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Search