Search

تنگه ارغوان ایلام

از جاهای دیدنی ایلام میتوان تنگه ارغوان ایلام اشاره کرد.ایران گنجینه ای غنی از میراث فرهنگی و طبیعتی بکر و زیباست. در طول تاریخ شکوه و زیبایی خود را از طریق معماری، هنر، ادبیات، آداب و رسوم ، طبیعت، دره های بی نظیر بدست آورده است. شهر ایلام با طبیعتی زیبا و مکان های گردشگری، یکی از این گنج های با ارزش تلقی می گردد. آیا تاکنون نام تنگه ارغوان در ایلام را شنیده بودید؟

فرقی نمی‌کند که مستقل به سفر می‌روید یا با یک تور، وقت خود را صرف کشف مناطق دیدنی کنید و چیزهایی را خودتان تجربه کنید. این مهمترین قدم برای شکل دادن به نظر خود در مورد یک منطقه گردشگری است.ایلام در میان ارتفاعات پوشیده شده از جنگل با آب و هوای معتدل کوهستانی با چشمه و رودهای بسیار دلپذیر است.

همانطور که یک  تور لیدر مهارت خاصی در معرفی جاذبه های خاص و کمتر دیده شده یک مکان دیدنی دارد، یک منبع معتبر نیز می تواند به راحتی به  شما در خصوص این مناطق گردشگری  اطلاعات کامل و مفیدی بدهد. در این مقاله ما قصد داریم تور لبدر شما باشیم تا بتوانید با کمترین هزینه یک سفر جادویی به تنگه ارغوان ایلام داشته باشید.

منبع:ایرنا

تنگه ارغوان ایلام ،عروس زاگرس

گل ارغوان یکی از شاهکارهای عالم خلقت است. لطافت و رنگ آن بی شک چشم انسان را خیره می سازد. گل ارغوان تصویری از زیبایی خدا روی زمین است. تنگه ارغوان از این شاهکار بینظیر مستثنی نیست. این تنگه در طبیعت شهر زیبای استان ایلام در اردیبهشت هر سال از شکوفه های بهاری گل ارغوان جامه بنفش به تن می کند.

موقعیت جغرافیایی این تنگه در شمال شرقی ایلام با 170 هکتار در مسیر تنگه قوچعلی بوده و نام قدیم این منطقه، گاواز است.بوته های درخت یهودا، همچنین پوشیده شدن با درختچه های در هم پیچیده ارغوان دلیل نامگذاری این تنگه می باشد. گاهاً رتفاع این درختان حدود 12 متر می باشند.مناسب ترین زمان برای سفر به این تنگه اردیبهشت ماه می باشد. اگر چه در کل فصول سال گردشگران زیادی به این تنگه سفر می کنند.

این تنگه شگفت انگیز از نظر جغرافیایی و تاریخی یک مقصد گردشگری جذاب و بهشتی اصیل است. همچنین محلی برای رویش انواع گیاهان و درختان مقاوم در برابر هوای سرد مانند بلوط، زالزالک و کیکوم به شمار می رود.وجود رودخانه هایی که درکنار آنها مملو از این درخچه های ارغوان است در کنار چشمه های آب و غیره محیطی بکر وطبیعی را ایجاد کرده است. اگر این مکان های زیبا را بشناسید بی شک انتخاب شما از سفرهای تکراری به شهرهای تکراری تغییر خواهد کرد.

چرا در این تنگه ارغوان رشد می کند؟

این تنگه به دلیل وجود خاک های آهکی و نور کافی شرایط مناسبی برای رشد این گیاه دارد.  علاوه بر این گیاه ارغوان مقاوم در خشکی و کم آبی است. گل، روی درختچه های این گیاه و همچنین روی ساقه ها را کامل می پوشاند.درختچه های ارغوان در ماه اردیبهشت شکوفه های صورتی و بنفش می دهد. باتوجه به درختچه های متعدد این گیاه در تنگه طبیعتی بسیار زیبا و خاطره انگیز را برای بازدیدکنندگان رقم زده است.

اگر مشتاق دیدن این شکوفه های زیبا هستید با توجه به عمر کوتاه ماندگاری شکوفه های ارغوان در زمان مناسب آن یعنی اردیبهشت ماه به این تنگه ارغوان ایلام سفر کنید. البته در تمام فصول سال این دره زیبایی خاص خود را به دلیل وجود درختچه ها و رودخانه و چشمه هاش حفظ می کند.

البته از دیگر تنگه های ایلام میتوان به تنگه سازبن هم اشاره کرد که در نوع خود بی نظیر و تماشایی هست.

دیگر مکان‌های تفریحی استان ایلام

آبشار گچان ایلام

از جاهای دیدنی ایلام در تابستان میتوان به آبشارهای این استان اشاره کرد. استان ایلام در غرب ایران در ناحیه معتدل کوهستانی قراردارد. این استان به هفت شهرستان به نامهای ایلام، مهران، شیروان و چرداول، دهلران، دره‌شهر، ایوان و آبدانان تقسیم شده است .

تنگه کافرین

تنگه کافرین یکی از جاهای دیدنی ایلام است .بیش از 70 درصد شهر ایلام را جاذبه های طبیعی تشکیل داده است. این شهر با جاذبه های بی نظیر تاریخی در جذب گردشگر پتانسیل بالایی دارد. کبیر کوه و دینار کوه از مهمترین کوههای ایلام هستند که تنگه کافرین یا تنگه کافری در ارتفاع 700 متری از سطح دریا و در دل این دوکوه قرار گرفته اند.

پشت قلعه آبدانان ایلام

از جاهای دیدنی ایلام می توان به روستاهای این استان اشاره کرد.روستاهای شهر ایلام به دلیل طبیعت زیبا و وجود مکان های تاریخی و باستانی اطراف آنها مورد توجه گردشگران قرارگرفته اند. روستاهایی بکر و دیدنی نظیر سنگ سفيد، زنجيره عليا، سراب كلان و پشت قلعه آبدانان را می توان نام برد.

تالاب چکر ایلام

ایلام یکی از پرجاذبه ترین و چشم نوازترین شهرهای غرب ایران است. از تالاب های معروف وجاهای دیدنی ایلام می توان به تالاب زمزم، سیاب دریوش و تالاب چکر ایلام اشاره نمود. این تالاب ها مناظر فوق‌العاده بی نظیری دارند اما نام آن‌ها را کمتر شنیده‌ایم.
اشتراک در
اطلاع از
guest

1 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Search